Heel hartelijk welkom op de website van de bridgeclub waar het in alle opzichten plezierig bridgen is. BC Montferland is in 1994 opgericht. Op maandagavond wordt in 3 lijnen gespeeld in het Dorpshuis te Zeddam. De aanvangstijd is 19.30 uur. Er worden 6 rondes van 4 spellen gespeeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de bridgemates voor een snelle en zorgvuldige uitslag.

 

Voor nieuwe leden is er altijd plaats. Kom gerust eens kijken of speel enkele keren mee om de sfeer te proeven.

Anders gezegd: nieuwe leden heten wij van harte welkom.

 

Kent u het bridgespel niet of nog onvoldoende en wilt u er meer over weten dan bieden wij u vrijblijvend informatieavonden aan. De deelname is gratis en zonder enige verplichting. Basiskennis van een kaartspel is niet nodig.

Tijdens de informatieavonden maken we een ontdekkingstocht door de bridgesport. Uit ervaring blijkt dat door deze praktische benadering iedereen al snel de belangrijke facetten van het spel bridge begrijpt.

In ieder geval is de sfeer altijd gezellig en gemoedelijk.

 

 

 

 

Geplaatst op dinsdag 6 november 2018 - 16:13 door Droes Beekman

Uitnodigingen voor bridgedrives in de regio worden op het publicatiebord in ons Dorpshuis opgehangen. Iedereen kan dan zelf bepalen of daaraan wordt deelgenomen. In de uitnodiging staan de...

Geplaatst op vrijdag 12 juli 2019 - 14:37 door Droes Beekman

De BC Ruiten Troef organiseert op 28 september a.s. een bridge stadsdrive in het kader van "600 jaar Terborg".

Start om 12.15 uur. De inschrijving sluit op 7 september a.s.

Geplaatst op maandag 18 maart 2019 - 10:00 door Droes Beekman

Bridgevereniging BC Zeddam organiseert op 7 september a.s. in 's-Herenberg BERGH BRIDGE. Voor inschrijving e.d. zie het publicatiebord in het Dorpshuis.