KLAVER-3 COMPETITIE

 

Zoals verwacht hebben Jan en Theo met grote overmacht de eerste Klaver-3 competitie gewonnen met een gemiddelde over 11 avonden van 58,9%. Van harte gefeliciteerd!

 

De Adrie de Waard Trofee terug in Bennekom

Vandaag, zondag 26 juni, is de 29e Adrie de Waard Trofee gespeeld en gewonnen door de Bennekomse Bridge Club. Voor de BBC kwamen de drie hoogst geklasseerde paren uit, te weten Bart en Bartje, Thom en Steven en Frank en Ton.

Het begon allemaal eind jaren 80 in Bennekom, waar de bekende kunstenaar Adrie de Waard een wisselbeker maakte als inzet van een toernooi voor teams, bestaande uit drie paren die samen een club vertegenwoordigen. Adrie de Waard was een gewaardeerd lid van de Bennekomse Bridge Club, vandaar de titel boven dit stukje.

 

BEGINNERSCURSUS

 

Voor geïnteresseerden uit de omgeving Bennekom, Ede, Wageningen en Renkum start er een nieuwe beginnerscursus op donderdag 26 september. Deze zal worden gegeven door Annelies de Ruiter. Meer informatie bij Annelies de Ruiter (06-38757906) of Ton Hendriks (06-10012459).

 

DE BENNEKOMSE BRIDGECLUB

 

De Bennekomse Bridgeclub is een actieve en sportieve club en biedt voor elk wat wils. Naast de reguliere paren- en viertallencompetities worden de nodige gezellige drives georganiseerd. We nemen ook met enkele teams deel aan de districtsviertallencompetitie en aan enkele andere door de Bridge Bond georganiseerde wedstrijden.

 

SFEER PROEVEN

 

Als u de sfeer bij ons eens wilt proeven, dan is het mogelijk om enkele keren gratis mee te spelen op een clubavond. Hiervoor moet u zich wel even van tevoren aanmelden.

In de zomer (juni – augustus) wordt zomeravondbridge gespeeld waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen.

 

CONTACTPERSOON: Ton Hendriks (026 3334369; a.hendriks168@upcmail.nl).