Bridgemate reglement

Download reglement:

 

Bridgemate reglement van Bridgeclub Barneveld. (januari 2019)

1. Noord is verantwoordelijk voor de bediening van de bridgemate

Het invullen van het reizende scorekaartje mag gedelegeerd worden aan zuid. Oost (of west) controleert dan de ingevulde gegevens op het scorekaartje.

2. Controle op de ingevoerde gegevens in de bridgemate door oost of west
Zodra het contract en het resultaat in de bridgemate zijn ingevoerd, verschijnt de  melding “Controle door oost of west”. Als de informatie correct ingevoerd is, drukt oost (west) op “ACCEPT”.
Nu verschijnen de behaalde percentages op het display en oost (west) geeft de bridgemate terug aan noord die dan op gepast volume de percentages mag mededelen aan zijn tafelgenoten. Het is niet de bedoeling dat oost (west) op de “scores bekijken?” vraag, de ja knop indrukt.

3. Andere resultaten op het spel bekijken door noord
Naarmate de zitting vordert, kan het  interessant zijn om de  scores van de andere paren te bekijken. Noord mag dat doen en kan deze, indien gewenst, discreet voorlezen.

 

4. Afsluiten

Na het vierde spel zorgt noord er voor dat de ronde correct afgesloten wordt door op ja te drukken. Na het laatste spel van de zitting moet de bridgemate afgesloten worden door op ja te drukken totdat ”einde zitting” in beeld komt.