35e Weesper Café Drive
Geplaatst op zondag 16 september 2018 - 22:54

 

35e Weesper Cafédrive

Mede door het toch nog mooie weer,  was de 35ste Weesper cafédrive van zaterdag 11 mei een groot succes.  300 Bridgers uit het hele land streken neer in Weesp om hier tegen elkaar te bridgen.

Ieder half uur  wandelden de bridgers  naar een  volgende  horecagelegenheid om daar een nieuwe ronde te bridgen. Negen horecaondernemers stelden hun locatie hiervoor beschikbaar. Zij verzorgden ook een heerlijke lunch.

De bridgers waren zeer te spreken over de kwaliteit van deze lunches.  Zij gaven gemiddeld een 8-, een ongekend hoge beoordeling.

Dit jaar eindigden weer dezelfde twee restaurants op de eerste plaats: Het Weesperplein en Grandcafé Restaurant Archibald uit Bussum dat de catering verzorgde voor locatie De Wintertuin. Beide restaurants ontvangen de Lunchbokaal.

In het Hart van Weesp vond de prijsuitreiking voor de bridgers plaats.  De eerste prijs was voor het paar Albert Greven & Fred Iburg met 65,65 %. De 2e plaats voor Peter Gelpke & Elly Bogaard en 3e werd met 64,06 % Frans Dams & Onno de Graaff. De mooiste prijs eigenlijk, de 50% prijs een diner-bon van € 100,-- van Archibald werd door twee paren gedeeld. Gerard Luttenberg & Hetty Wolthuizen en Susan van Werkhoven & Mary Manning met 49,81 %.

De bridgers bleven nog lang in onze gezellig stad hangen om zich te vermaken in de gezellige cafés en in de fijne restaurants die Weesp rijk is.

De Weesper Bridge Club die deze cafédrive heeft georganiseerd, kijkt met veel voldoening terug op dit evenement. Onze dank gaat uit naar de eigenaren en personeel van: Hart van Weesp, Aaltje, Toeters en Bellen, Het Weesperplein, Minevitis, De Eendracht, The Walrus, De Schalkse en De Wintertuin. Onze grote dank naar onze sponsor, Grand Café Archibald voor het ter beschikking stellen van de 50% prijs en de 2 flessen wijn die elk 10e paar ontving. Zij hebben dit evenement mede mogelijk gemaakt.